Drie sfeervolle vakantie appartementen

Alle appartementen in het huis kijken uit op een mooi wijd grasveld, waar de kinderen in alle veiligheid  kunnen spelen. Iedereen kan hier zijn eigen plek vinden om rustig een boek te lezen, samen een glas wijn te drinken of gewoon te genieten van het fantastische uitzicht.
De infinity pool is via een stenen trap met rozen- en agaveplanten te bereiken. Het is volledig omheind en uitgerust met comfortabel ligbedden en parasols waardoor je er de hele dag in totale ontspanning kan verblijven. Het zwembad dat 7 bij 14 meter meet  is zonder chloor en werkt met system van zout hydrolyse. De diepte varieert van 1,20 tot 1,50 meter.

Il Gelsomino

Twee kamer appartement, geschikt voor 2 tot 4 personen

Le Viole

Drie kamer appartement, geschikt voor 4 tot 6 personen

Le Ginestre

Drie kamer appartement, geschikt voor 4 tot 6 personen

Inrichting en uitrusting

Bij elk appartement hoort een eigen tuin of terras met tuinset en parasol of pergola om buiten te kunnen eten terwijl je geniet van een mooi panorama.

De keukens zijn volledig uitgerust met keukengerei en keukenlinnen (tafelkleden, placemats en theedoeken). Ze beschikken over een 4-pits kookplaat, oven, vaatwasser en een 128 liter koelkast met vriesvak.

Het bedlinnen en baddoeken zijn inclusief en worden wekelijks vervangen. Kinderbedjes en kinderstoelen zijn beschikbaar. In elk woning zijn ventilatoren aanwezig. Gebruik gedeelde wasmachine tegen vergoeding. Verder is ieder appartement is voorzien van een goed werkende WiFi. Huisdieren zijn niet toegestaan.